Postaráme sa o Vašu kvetinovú výzdobu
Kontaktujte nás
January 28, 2019

Svadobná výzdoba, kvety, dekorácie a svadobné trendy

Svadba je deň v živote ľudí, kedy snúbenci spečatia svoju lásku a pred svojimi najbližšími si povedia svoje zamilované „Áno“. Tento deň je bezpochyby veľkým dňom a preto s prípravami na svadbu zvyčajne začíname už niekoľko mesiacov dopredu.

Svadobné dekorácie a kvety

Tento deň je bezpochyby veľkým dňom nielen pre mladomanželov, ale aj ich rodiny či priateľov. Hostitelia túžia, aby bolo všetko tip-top a aby sa svadobčania cítili čo najlepšie. S prípravami na svadbu sa preto zvyčajne začína už niekoľko mesiacov dopredu, aby bol tento deň dokonalý vo všetkých smeroch.

Jednou z najdôležitejších vecí pri príprave je aj kvetinová výzdoba. Je neodmysliteľnou súčasťou celého obradu, nakoľko dotvára atmosféru a zároveň vyzdvihuje pompéznosť celej udalosti.

Výber a kombinácie kvetov

Kvety sú odrazom osobnosti, preto aj výber kvetov či materiálov, ktoré sa použijú v daný deň, si volia hostitelia. Samozrejme je pri plánovaní potrebné vnímať nielen kvety, ale aj samotný priestor. Ten totiž podmieňuje to, ako bude svadba vyzerať a podľa toho treba postupovať pri voľbe štýlu a tvorbe farebnosti.

Práve farebnosť je jeden zo základných aspektov, pretože kvety nám prinášajú rôzne kombinácie farieb a poskytujú nám možnosť spojiť aj veci, ktoré by sme bežne nespájali. Kvetinová výzdoba sa môže niesť v „klasických“ jemných ružovo - bielych farbách, ale napríklad aj v krásnych jesenných, kedy môžu byť medzi kvety zakomponované rôzne doplnky ako napríklad šípky, bobuľky, šišky alebo farebné jesenné lístie.

Pestrofarebné srdce z kvetín
- Pestrofarebné srdce z kvetín - detail, ktorý poteší.

Svadobné trendy

Dnešné svadobné trendy kladú dôraz na originalitu, preto by každá výzdoba mala byť jedinečná a mala by charakterizovať aj samotnú nevestu a jej svadobnú kyticu. Pokiaľ má nevesta výrazné pompézne šaty, svadobná kytica by mala byť jednoduchá. Naopak pri romantických vílach môže byť kytica sýta a farebná, čím nevestu rozjasní.

Svadobné kytice môžu byť tvorené nielen z tradičných kvetov ako ruže, pivonky alebo frézie, ale aj z čím ďalej obľúbenejších obyčajných lúčnych, záhradných a poľných kvetov.

Dôležitá je originálna kombinácia druhov, farieb a štruktúr.

Ďalším doplnkom z radu kvetov sú aj kvety zakomponované do vlasov. Nosia sa rôzne čelenky, kvetinové vence, prípadne kvietky vpletené priamo do účesu. Samozrejme aj tieto malé doplnky sú súčasťou celku a preto je potrebné, aby všetko spolu ladilo a vytváralo harmonický komplex so zmyslom pre ten najmenší detail.

Plánujete svadbu? Postaráme sa o Vašu kvetinovú výzdobu do najmenších detailov.

Kontaktujte nás

V neposlednom rade si výzdobu zaslúži aj Vaše svadobné auto. Výzdoba nemusí byť vôbec náročná, práve naopak. Kytice zo živých, alebo umelých kvetov, mašle alebo lupienky len tak roztrúsené po kapote, urobia z Vášho auta ozajstnú svadobnú limuzínu. Dôležité je ale samozrejme to, aby bola výzdoba auta taktiež zladená s ostatnými svadobnými dekoráciami.

Dekorácia v „klasických“ jemných ružovo - bielych farbách
- Dekorácia v „klasických“ jemných ružovo - bielych farbách

Nezabudnuteľné čaro svadobnej výzdoby

Či plánujete svadbu v kostole, na hrade, zámku, v kaštieli, hoteli, reštaurácii alebo pod svadobným stanom, svadobná výzdoba podčiarkne atmosféru každého priestoru a dodá Vášmu svadobnému dňu nezabudnuteľné čaro.

Zvoľte si svadbu jednoduchú, tematickú, romantickú, rozprávkovú, modernú alebo klasickú a my spolu s Vami naplánujeme kvetinovú výzdobu do najmenších detailov tak, aby bol Váš deň výnimočný, originálny a nezabudnuteľný. Neváhajte nás kontaktovať.

V sekcii nižšie nájdete výber z ukážok našich prác -  výzdoby, kytice, svadobné dekorácie a pod.

Slnečnice nemožu byť zlá voľba
- Slnečnice nemožu byť zlá voľba
Biela svadba na americký štýl
- Biela svadba na americký štýl
Krása je v detailoch
- Krása je v detailoch
Svadobná torta s kvetinovou dekoráciou
- Svadobná torta s kvetinovou dekoráciou

Ak Vás naše práce zaujali, neváhajte sa na nás obrátiť s predstavou Vašej vysnívanej svadobnej výzdoby, ktorú Vám radi pomôžeme navrhnúť a zrealizovať.

Plánujete svadbu? Postaráme sa o Vašu kvetinovú výzdobu do najmenších detailov.

Kontaktujte nás