Potrebujete catering?
Vyžiadať Ponuku
January 28, 2019

Čas vianočných večierkov je tu, ste pripravení?

December nám pomaly klope na dvere, čo je znamenie blížiacich sa Vianoc. V dnešnej modernej dobe sa nám toto obdobie čoraz viac spája s vianočnými večierkami, či už študentskými alebo firemnými, prípadne - pre tých najmenších - sú to obľúbené mikulášske večierky.

Firemný vianočný večierok

Pri organizácii vianočného večierka, či už ide o firemný, študentský alebo napríklad stretnutie športového tímu, je potrebné myslieť na to, že nie všetci pozvaní hostia sa budú navzájom poznať. Je preto dôležité vymyslieť nejaký zábavný program, tematický kvíz alebo iné aktivity, ktoré vytvoria uvoľnenú atmosféru a v nej sa zúčastnení bližšie spoznajú.

Ak organizujete firemný večierok, mali by ste si dať pozor, aby sa nezmenil na pracovnú poradu alebo školenie.

Zamestnanci si chcú na večierku najmä oddýchnuť a zabaviť sa. Preto by z pracovnej sféry malo zaznieť maximálne zhodnotenie končiaceho roka, prípadne načrtnutie plánov do budúceho obdobia.

Organizujete vianočný večierok? Postaráme sa o jedlo a občerstvenie podľa Vašich predstáv.

Vyžiadajte si nezáväznú cenovú ponuku hneď teraz.

Vyžiadať ponuku

Ako na firemný vianočný večierok

Vianočné stretnutie zamestnancov firiem môže do pracovných vzťahov vniesť veľa pozitívneho. Je to skvelá príležitosť ako utužiť vzťahy, ktoré máte, ale tiež vytvoriť nové s ľuďmi, ktorých ste stretávali len zbežne. Môžete sa tiež napríklad v uvoľnenej atmosfére porozprávať s generálnym riaditeľom, ktorého počas roka často nestretávate.

Samozrejme je ale potrebné aj mimo pracoviska dodržiavať isté hranice a neriešiť nepríjemné otázky alebo problémy. Naopak, práve úsmev a vtipné vystupovanie, Vás do povedomia kolegov zapíšu ako priateľskú a príjemnú osobu.

Śťastne a veselo
- Śťastne a veselo

Ak sa plánujete zúčastniť vianočného večierka, je dôležité zvoliť správne oblečenie. Či už siahnete po formálnejšom, alebo neformálnom oblečení, je dôležité byť oboznámený, kde a v akom štýle sa bude večierok konať. Je rozdiel, či ide o posedenie v komornej atmosfére v reštaurácii, prípadne v priestoroch firmy, alebo ide o akciu vo veľkých priestoroch, kde môže byť napríklad aj živá hudba. Samozrejme je v prvom rade dôležité cítiť sa pohodlne a večierok si užiť bez obáv z toho, že nám oblečenie nesedí alebo sa v ňom necítime príjemne.

Trendy firemných večierkov

Jednou z možností je aj zvoliť si tematický večierok – napríklad filmový alebo hudobný – a určiť tému, podľa ktorej sa hostia na večierok oblečú.

Súčasťou vianočných večierkov môžu byť aj darčeky, ktoré k Vianociam neodmysliteľne patria. Medzi študentmi ale aj zamestnancami je najzaužívanejší spôsob, kedy si každý „losuje“ jedného človeka, ktorého obdaruje. Darčeky môžu byť kupované, ale veľmi obľúbené sú najmä vtipné a vyrobené darčeky.

Čas na darčeky
- Čas na darčeky

Jedlo a občerstvenie

Samozrejme správny večierok by nemohol byť bez jedla a alkoholu. Na večierku môže byť „klasická“ večera zložená z viacerých chodov, prípadne studené a teplé rauty. Neodmysliteľnou súčasťou je tiež vianočné pečivo a koláčiky.

Vianočná roláda
- Vianočná roláda

Čo sa týka alkoholu ale platí, že menej je niekedy viac. Nič totiž nedokáže pokaziť reputáciu tak, ako práve alkohol. Je lepšie zvoliť niečo jemnejšie – napríklad výber vína namiesto tvrdého alkoholu - a piť hlavne s mierou a rozumom.

Znakom dobrého večierka je dobrá nálada, veselí ľudia a zábava.

Odmeňte aj Vy Vašich zamestnancov alebo klientov a pripravte im nezabudnuteľný vianočný večierok. Radi Vám pomôžeme s jeho prípravou a ponuku vianočného večierka pripravíme podľa Vašich predstáv a Vami zvoleného štýlu.

Organizujete vianočný večierok? Postaráme sa o jedlo a občerstvenie podľa Vašich predstáv.

Vyžiadajte si nezáväznú cenovú ponuku hneď teraz.

Vyžiadať ponuku